e-donacije


Gasilska zveza Slovenije je z včerajšnjim dnem začela uporabljati donatorsko platformo EDONACIJE, ki bo močno olajšala pridobivanje sredstev gasilski zvezi in predvsem posameznim gasilskim društvom.

Platforma E-DONACIJE omogoča spletno doniranje dohodnine v dveh minutah in menjavo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, od katere dobi izbrano gasilsko društvo donacijo (ob menjavi se izbranemu društvu brez vašega denarja donira 40 €).

Za medije Janko Cerkvenik, predsednik Gasilske zveze Slovenije

Za izpolnitev obrazca ali podpis ponudbe uporabnik ne potrebuje digitalnega potrdila, ne rabi tiskati obrazcev ali hoditi na pošto. Dokument samo elektronsko podpiše, z miško na računalniku ali s prstom po mobilnem telefonu.

»POZIVAMO VAS, da namenite dve minuti časa in v kolikor še niste, donirate vašo dohodnino in menjate zdravstveno zavarovanje, kar avtomatsko sproži 40 € donacije izbranemu društvu. Donirajte brez lastnega vložka in delite med svoje znance možnost doniranja prek platforme EDONACIJE.

Zdravstveno zavarovanje imamo vsi, vseeno je komu plačujemo, razlike v kakovosti ni. 40 € donacije ob menjavi zavarovalnice pa velja samo do 31.12.2019, zato vas pozivamo, da izkoristite možnost brezplačnega pridobivanja sredstev. Možnost menjave zdravstvenega zavarovanja je mogoča za 900.000 Slovencev, to je 36 milijonov potencialne donacije društvom. Koliko od tega bo donirano vašemu društvu, pa je odvisno tudi od vas!

E-Donacije


Zahvaljujemo se vam