Občinsko tekmovanje CTIF


Na tekmovanje smo se odpravili polni energije in dobre volje ter odločeni, da vse vaje opravimo kar se najbolje da.  Po prijavi na komisiji A, smo začeli tekmovanje z vajo z vedrovko, nadaljevali z vajo razvrščanja in zaključili z štafeto z ovirami. Vse vaje so otroci opravili več kot odlično in si zasluženo priborili 1. mesto v svoji kategoriji in s tem uvrstitev na regijsko tekmovanje, ki bo konec septembra.


Seveda pa še nimamo časa za počitek, saj gresta 2 ekipi že naslednjo soboto, 25.5.2019, na tekmovanje v gasilski orientaciji v Sobračah.  Toplo vabljeni, da nas pridete spodbujati.


MK Pgd Stična

V soboto pa niso tekmovali le najmlajši iz PGD Stična temveč tudi starejše gasilke in gasilci. V slabem vremenu so prikazali vajo napada iz nadzemnega hidranta in vajo raznoterosti.

Oboji so se več kot odlično odrezali in osvojili 2. mesto ter se uvrstili na izbirno regijsko tekmovanje, ki bo v mesecu septembru.

Obema ekipama iskreno čestitamo. Čestitke tudi mentorju Janezu, ob pomoči katerega sta se ekipi pripravljali na tekmovanje.


Z gasilski pozdravom “NA POMOČ”


Zahvaljujemo se vam